Leverera er programvara som molntjänst


 

Använd rCloud Office för era kunder

Har ni en programvara med en befintlig kundbas? Det kan vara tidsrapportering, lagerhantering, ekonomisystem eller andra administrativa system. Då kan ni använda rCloud office för att kunna erbjuda era kunder er programvara som en molntjänst.

Det finns många företag i Sverige som skrivit en jättebra programvara som kunderna tycker om men frågor kring molntjänster börjar dyka upp och kunder börjar fråga efter programmen till MAC , iPad, Android, kunna jobba hemifrån o.s.v.

Vi vill att ni enkelt och utan en massa stora investeringar och projekt ska kunna erbjuda era kunder att köra era program som en molntjänst,

Nedan är några av fördelarna med att ha Red Cloud IT som partner och leverantör av SaaS (Software as a Service) för era program

Här finns också en nerkortad version av det här inlägget

 

  1. Att sätta upp servrar/VPS-lösningar i Microsoft Azure/Amazon AWS kan bli väldigt dyrt.
   Man måste fortfarande själv ha mycket kunskap och kunna drifta dem rent applikatoriskt och ha god förståelse för infrastruktur och serverdrift.Det finns många verktyg kring deras tjänster men kan vara onödigt komplicerade att sätta sig in i.
   Vår tanke är att ni inte ska behöva vara specialister på Azure/AWS eller planera och hantera en ny servermiljö.Deras utbud är också ganska statiskt med tanke på vad användare får, ofta lite ordbehandling, kalkylprogram, e-post i färdiga paket men att migrera andra applikationer och system är ofta inte så enkelt som det låter.Ni är redan specialister på era egna program och ni kan era kunder.
   Med rCloud Office behöver ni bara ha support för era egna program, vi tar hand om resten.
  2. Att ge slutanvändaren en VPS eller VDI (eller ett virtuellt skrivbord) kan vara förvirrande för användaren, med rCloud Office får slutanvändaren helt enkelt bara en ikon på sin enhet varifrån de startar programmen, precis som om de vore lokalt installerade. Enkelt och smart.

 

  1. Vår process är enkel. Ge oss installationsmedia för ert program, vi installerar upp det i rCloud, publicerar ikoner till er och ni testar igenom det. När ni är nöjda och tycker det fungerar som ni tänkt så är vi klara. Ni har en molntjänst att erbjuda.

 

  1. Många leverantörer använder t.ex. Citrix men med det behövs extra programvaror installeras lokalt.Vi försöker ha så liten lokal inverkan som möjligt på användarens enhet.Citrix licensmodell gör också att slutkostnaden kan bli väldigt hög med en ganska liten praktisk skillnad för slutanvändaren rent tekniskt. De flesta applikationer fungerar alldeles utmärkt ändå.

 

  1. De stora molnleverantörerna kan ändra i sitt utbud med ganska kort varsel vilket ju kan leda till att lösningen ni byggt måste göras om.
   I rCloud Office planerar vi stora förändringar ihop med våra partners och kan välja olika delar av vårt moln att göra olika saker d.v.s behövs inte uppgraderingen så gör vi den inte om det skulle påverka era kunder negativt.
  2. Allt data finns i Sverige och omfattas alltså inte av Cloud Act. Skulle vi expandera till andra länder kommer vi bygga likadana lösningar där. Det här kan vara en en mycket viktig fråga för era kunder och är en extra trygghet.

 

  1. Med rCloud Office vet ni exakt hur många användare som använder era program varje månad och vilka de är. Utan en giltig användare i vår molntjänst kommer de helt enkelt inte åt programmen. Ni minimerar licensfusk.
  2. Ni behöver inte skriva om era program från grunden för att få dem fungera på MAC, iPad, And
   roid o.s.v.Med rCloud Office blir de nåbara per automatik från fler plattformar, utan tappad funktionalitet.

 

  1. När era program uppdateras i rCloud så uppdateras det för alla dem som använder rCloud Office.
   Behovet av att skicka ut uppdateringar, drifta en sajt för det , ha support för många olika versioner o.s.v blir minimalt.
   Att patcha/rätta en bugg eller lägga till nya funktioner är gjort i realtid.
   För alla er användare.

 

  1. Ni kan fortsätta sälja era program som ni alltid gjort till slutkund men även erbjuda rCloud Office som ett komplement till era kunder. Det ena utesluter inte det andra på något sätt.
   Med rCloud Office har ni en tickande, passiv inkomst helt enkelt.
   Så länge era kunder kör i rCloud Office, så länge får även ni en extra inkomst på dem.Vi har inte heller några krav på att ni har Red Cloud IT som exklusiv molnpartner.

 

  1. Ni kan själva skapa nya användare hos oss utan vår hjälp om ni vill, annars lägger vi gärna upp dem åt er.

 

  1. Behöver era kunder ge en anställd tillgång till era program under en kortare tid så löser vi det också (t.ex. vid en visstidsanställning eller projektanställning).Vi tar betalt per användare och månad.Inga långa uppsägningstider och kontrakt för att blåsa upp värdet på företaget.
   Enkelt och rättvist för era kunder och för er.

 

  1. Vår Helpdesk och expertis finns tillgänglig när ni behöver den, ni behöver inte söka i forum och Googla på konstiga fel.
   Vi hjälper er.
   För oss är en leverantör en partner, vi vill alla det ska bli bra.

 

  1. Vi har backuper, antivirus, intrångssäkerhet, övervakning, brute force protection , generationshantering, infrastruktur och helpdesk på plats.
   NI behöver inte bry er om de sakerna ens.
   Vi sköter det.

 

  1. Vi är ett renodlat molntjänstföretag så andra avtal ni har med era kunder om t.ex lokal IT support eller Office 365 påverkas inte alls.
   Har ni behöv av IT konsulter kan vi såklart hjälpa till med det.

 

  1. Vi är flexibla vad gäller affärsmodeller och samarbeten.
   I första hand fakturerar vi gärna er för våra tjänster och ni fakturerar sedan era kunder men även andra faktureringsmodeller går att förhandla fram t.ex. % på omsättning av era kunder o.s.v.Vi tror också på att hjälpa till att få ut era program med hjälp av annonsering, länkar på hemsidan os.v.
   Vi hjälper varandra helt enkelt

 

  1. Vi är snabba, professionella och har högt fokus på att vara tillgängliga och kunna hjälpa till med att lösa det som kan tänkas dyka upp.

 

  1. Små företag är snabbare och flexiblare med kortare beslutsvägar om vad som behöver göras och när. Behöver ni dedikerade servrar? Behöves andra saker installerade? Vi fixar det.

 

  1. Vi är seniora tekniker och konsulter med mycket breda erfarenheter och kunskaper inom serverdrift och infrastruktur som driver Red Cloud IT.Vi förstår samband och beroenden mellan system och även säkerhetsfrågor och serverdesign. Vi har gjort det här länge nu.
   Vi lanserade rCloud Office i december 2009.
   Vår molntjänst är alltså en av de tidigaste i Sverige.
   Bygger man rätt från början blir det bra.

 

molntjänster för företag och föreningar

Kontakta oss på Red Cloud IT

Växel, försäljning , ekonomi 08 55 11 86 60
office@redcloud.se

Helpdesk 08 55 11 86 66
helpdesk@redcloud.se