Jobba hemifrån, från landet eller från kontoret – du väljer själv!


Med hjälp av oss kan du jobba varifrån du vill när du vill. Det spelar inte någon roll om du använder PC på kontoret och en Mac hemma, det enda du behöver är en internetförbindelse och ett rCloud-konto så löser vi resten.

rCloud är nämligen en molntjänst som innebär att istället för att ha programvara installerad lokalt på din dator ligger programvaran installerad hos oss istället, i molnet. Det innebär att du inte blir beroende av varken fysisk plats eller hårdvara och både du och dina kollegor har samma version av programmet ni använder. Det underlättar när du behöver be en kollega om hjälp 🙂

Vi har hög säkerhet och dessutom versionshantering. Om du råkar radera en fil du egentligen skulle ha kvar, eller råkar spara över viktig information så kan du alltid ta tillbaka versionen innan eller filen du råkat radera. Det gör att du kan känna dig trygg med att ditt arbete alltid kommer att finnas kvar.

Eftersom all data finns lagrat i molnet kan du alltid komma åt det, även om din dator blir stulen eller går sönder. När du ordnat med en ny dator loggar du helt enkelt in i rCloud och har direkt tillgång till alla program och data igen.

Det låter rätt bra va? Det är för att det är bra!

Hör av dig till oss på RedCloud så berättar vi mer.

Kontakta oss