Molntjänsten rCloud Office på Android och IOS


Molntjänsten rCloud rCloud Office - molntjänster för företag och föreningar Molntjänsten rCloud på AndroidMolntjänsten rCloud Office på iPhone, MAC och IOS

Att installera molntjänsten rCloud Office på Android, IOS eller MAC med RD Client

Molntjänsten rCloud Office är en svensk molntjänst som hjälper företag och föreningar att få tillgång till sina program och filer var de än är och nästan från vilken plattform de än använder. Med rCloud Office kan man t.ex. köra Visma, Crona LÖn, Rebus, Epicor iScala från iPad .. eller en Android eller sin MAC utöver sin Windows.

Som företag eller förening kan man finnas på många olika platser och ha helt olika IT miljöer men ändå kunna jobba i samma program och dela samma filer med varandra! Man behöver alltså inte byta plattform för att använda bra program som man trivs med.

rCloud Office är en av Sveriges tidigaste molntjänster med fokus på att leverera en komplett molntjänst för kontorsprogram ftill företag och föreningar. Vår filosofi är att molntjänster inte bara är att dela filer med varandra utan även kunna dela programmen man behöver för att jobba i dem . Vi tror också att det är viktigt för våra kunder med olika säkerhetsaspekter som var data finns, hur hanteras antivirus, backuper och intrångsförsök. Alla de här saker har vi byggt in i våra system från grunden.

Den här videon visar hur man sätter upp det första gången i sin enhet och det ser likadant ut vare sig det är en iPad, iPhone, Android enhet eller en MAC dator som MacBook Pro ..

Video på hur man installerar för Windows finns här

 

 

 

Vill ni boka ett möte med oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er att flytta just era program till molnet ?

[Contact_Form_Builder id=”2″]

 

Följ oss gärna på Facebook för nyheter och driftsstatus