Testa rCloud Office gratis i en månad


Vi kan försöka förklara vad vår molntjänst rCloud Office innebär så gott det går, men det bästa sättet för er att ta reda på det är att ni faktiskt testar själva. Därför bjuder vi er på ett gratis testkonto i en månad. Hur bra är inte det?

I ett testkonto ingår Open Office, Documents @ rCloud, egen mappstruktur och mer därtill. Ni har självklart tillgång till vår helpdesk. Kort sagt, ni får samma tillgång som när ni är kund hos oss. Testa och se hur installationer fungerar, hur funkar det från olika plattformar, känns det säkert, stabilt och enkelt ? Skulle det fungera för just er verksamhet?

Fyll i formuläret nedan för att komma igång. Det är bara ett par saker vi vill att ni tänker på:

  • Registrera er med den e-postadress ni använder i ert arbete för att enkelt kunna fortsätta med samma konto om ni sedan väljer att bli kunder efter testperioden.
  • Om ert företag inte har en egen domän, ange det i formuläret.
  • Ange om ni vill testköra andra program i molnet som t.ex. Visma Administration, Rebus, FLEX, Magenta eller annat program.
  • Är ni flera på ert företag eller i er förening som vill ha testkonto? Inga problem. Ange bara förnamn, efternamn, e-postadress och gärna ett mobilnummer för varje användare.

Fyll i uppgifter för ett testkonto

Skirv in förnamn och efternamn
Ert företagsnamn
Mobiltelefonnumemr är inget krav men om vi behöver motringa för att t.ex. återställa ett lösenord och verifiera vi pratar med rätt person så är det att rekommendera
Ditt användarnamn kommer vara din e-postadress