rCloud Office Toolbox 1.10

Ny version av rCloud Toolbox for Windows (ver 1.10)


Vi har skapat en ny version av rCloud Office Toolbox for Windows ver 1.10

 

rCloud Office Toolbox 1.10

I den nya versionen gör vi saker lite annorlunda än innan men rCloud Toolbox ser likadant ut som program.

Nedan är lite av nyheterna:

När du klickar på ”Skapa rCloud @ Mina dokument” skapar vi några länkar lokalt i din dator med ikoner för bättre kopplingar till rCloud Office .

T.ex. finns det länkar när du klickar på Den här datorn.som pekar på ”rCloud @ Mina Dokument ”. Den ikonen pekar till den lokala katalogen” rCloud” under ”Mina Dokument” som skapats lokalt .

Det är också den katalogen du ser som R: när du är inloggad i rCloud Office.

När du markerar en fil lokalt kan du enkelt kopiera filer till den här katalogen genom att högerklicka på den och välja ”Skicka till och välja ”rCloud @ Mina dokument”

send to rCloud

Den ikonen skapas också på ditt skrivbord.

När du klickar på ”Den här datorn” lokalt har det skapats ett par nya ikoner också

Ikonen ”rCloud @ Mina Dokument” pekar alltså på den lokala katalogen under ”Mina Dokument”

Ikonen ”rCloud Online Files @ Red Cloud IT” pekar på vår WEBDAV-hantering där du kan ladda upp och ner filer via en webbsida till din hemkatalog i rCloud (d.v.s den som är din Z:\ i rCloud)

 

 

 

I katalogen rCloud skapas också en länk direkt till vår FAQ där vi lägger upp svar på vanliga frågor

rCloud FAQEfter ikonerna skapats får du även frågan om du också vill installera rCloud Office programmen om du inte redan gjort det

 

I övrigt är vi också i igång med att skapa en enkel rCloudSync mellan den lokala ”rCloud @ Mina Dokument” och din hemkatalog i rCloud. I Andorid synkas katalogen Downloads och i MAC synkas /Home.

Tanken är att du ska kunna synkronisera data mellan Windows, Android och MAC så filerna hamnar iu din Z:\ under utvalda kataloger . Vi utför en del tester med det just nu och återkommer när vi släpper det publikt till våra användare..